De therapeut van Wu's Acupunctuur & Chinese Geneeskundige is Titus Wu.

Hij heeft 6 jarige HBO-opleiding in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) aan de Shenzhou Open Universiteit van TCM  in Amsterdam  goed gevolg afgerond met 4 diplomas.

Hij heeft ook de cursus "Oncology Acupuncture" gevolgd van TCM Academy of Integrative Medicine in Antwerpen, en de internationale certificaat van Oncology-Acupuncture heeft gehaald.

He heeft 5 jaren stages in de Shenzhou kliniek gedaan, 3 jaren voor acupunctuur en 2 jaren voor Chinese-kruiden-medicijn.

Tijdens zijn studie in Chinese-kruiden-medicijn, zijn thesis was "TCM kanker therapie" en heeft een 9 (A-) gekregen voor zijn thesis.

Hij behandelt geen kanker ziekte want dat mag hij het niet doen! (In Nederland, zelfs de huisarts mag ook geen kanker ziekte behandelen, dat mag alleen de oncologist doen!)

Hij biedt wel kanker-cliënt-ondersteuning aan, om de bijwerkingen van chemotherapy en radiotherapy te verminden en uiteindelijk het balance van het lichaam te herstellen zodat de qualiteit van het leven kan versterken dat mens kan zichzelf verzorgen in het dagelijke leven!

Met "FSN" (Fu's Subcutaneous Acupunctuur) en MAN" (Motion Acupunctuur) behandel hij allerlei soorten pain als een expert!

Hij bied ook Cosmetische Acupunctuur aan degene die zichzelf wil laten verjongen!